Voetbalschool agenda

VOP

The official tsm academy   logo colour (png)

De Voetbalschool Amersfoort is een offici├źle TSM Academy. Dit betekent dat hier uitsluitend volgens de Total Soccer Method gewerkt zal worden.

De Voetbalschool bij vv VOP is een 'open' voetbalschool en dus toegankelijk voor alle jongens en meisjes ongeacht club of wel of geen lid van de KNVB. 

Passie 

Door een, door de jaren heen, veranderende vrijetijdsbesteding van kinderen wordt er steeds minder op straat en op buurtveldjes gevoetbald. De basisvaardigheid van kinderen loopt hiermee terug en bij voetbal zie je dat sterk terug in de techniek en balbeheersing. 

Onze passie is om door middel van gerichte trainingen, individuele aandacht en in een positieve sfeer kinderen extra vaardigheden bij te brengen. Spelers en keepers en jongens en meisjes van elk niveau zullen zich hierdoor met plezier ontwikkelen. Dit komt ieder individueel kind ten goede en tevens gaat het algehele jeugdniveau van de clubs omhoog. 

Ambassadeur John van den Brom 

John van den Brom is Ambassadeur van De Voetbalschool Amersfoort. John heeft in zijn jeugd bij meerdere clubs in Amersfoort gespeeld en wil graag iets terug doen voor het Amersfoortse jeugdvoetbal. John heeft geen enkel financieel belang bij De Voetbalschool Amersfoort.
Hij is juist blij dat hij een lang gekoesterde wens 'iets terugdoen voor het Amersfoortse jeugdvoetbal' kan invullen en steunt daarom dit initiatief van harte. Voor alle duidelijkheid, John heeft geen inhoudelijke betrokkenheid bij De Voetbalschool Amersfoort. 

Trainingen 

De activiteiten van De Voetbalschool, tevens licentiehouder van de Total Soccer Method, staan onder leiding van gediplomeerde en professionele trainers.

Speerpunten in de trainingen bij De Voetbalschool Amersfoort zijn:

  • Voetbalco├Ârdinatie
  • Passen / Trappen / Aannemen
  • 1:1 voorbij gaan van de tegenstander
  • 1:1 weg gaan van de tegenstander of situatie
  • 1:1 verdedigen
  • Handelingssnelheid
  • Reactiesnelheid
  • Scorend vermogen
  • Kleine positie- en partijspelen

De trainingen vinden plaats op zondagmorgen en zijn toegankelijk voor jongens en meisjes in de leeftijd van 5 t/m 19 jaar. 

Trainingsaccommodatie: Voetbalvelden vv VOP, Olympus 20, 3825 AJ te Amersfoort.