Voetbalschool agenda

VOP

De Voetbalschool Amersfoort e.o. is in overleg met John van den Brom tot stand gekomen. 
Tevens is John ambassadeur van De Voetbalschool Amersfoort e.o. De dagelijkse leiding is in handen van Dennis Been.  

Onze passie is om door middel van gerichte trainingen, individuele aandacht en in een positieve sfeer kinderen extra vaardigheden bij te brengen.  

De trainingen zullen verzorgt worden door Dennis Been, Yorick de Roo, Mathijs Jongsma en Bryan Burgerhout.  

Dennis Been is al jaren actief als jeugdtrainer bij ASC Nieuwland. Sinds vorig seizoen is Dennis verantwoordelijk voor de Onderbouw bij vv Hoogland. Daarnaast is hij dit seizoen trainer van ASC Nieuwland O17-1. Ook is hij actief geweest als trainer voor activiteiten van AFC Ajax, VVV Venlo en heeft hij ervaring met buitenlandse activiteiten, zoals in Slowakije en BelgiĆ«. Verder voetbalt Dennis zelf in het eerste elftal van ASC Nieuwland en is hij TC3 en TSM gediplomeerd.  

Yorick de Roo traint dit seizoen opnieuw de JO13-1 bij ASC Nieuwland, waar hij de hele jeugdopleiding doorlopen heeft en op dit moment voetbalt in de JO19-1. Hij is TSM gediplomeerd.   

Bryan Burgerhout is al jaren actief als jeugdtrainer en 1e elftal speler bij IJsselmeervogels. Bryan is trainer van de O11-1 en is TSM gediplomeerd.   

Mathijs Jongsma traint al enkele jaren de jeugd van ASC Nieuwland en voetbalt zelf ook bij ASC Nieuwland in de A-selectie. Via de Sportacademie volgt hij verschillende trainerscursussen, daarnaast is Mathijs TSM gediplomeerd.  

De trainers van De Voetbalschool Amersfoort zijn allemaal gepassioneerde en gediplomeerde jeugdtrainers.