Voetbalschool agenda

Soccer Speed

Soccer Speed is een initiatief en ontwikkeld van en door Louis Vermeulen. Soccer Speed wordt aangeboden door De Voetbalschool Amersfoort e.o.

Onze passie is om door middel van gerichte trainingen, individuele aandacht en in een positieve sfeer kinderen extra vaardigheden bij te brengen, nu dus niet alleen meer met bal. 

Louis Vermeulen heeft ervaring als trainer en coach van jeugdteams (VVZA, Hoogland en IJsselmeervogels), zowel jongens als meisjes en heeft ervaring als hoofdtrainer van verschillende voetbalkampen. Louis is een KNVB en TSM gediplomeerd trainer. Daarbij heeft Louis diverse clinics gevolgd bij de KNVB en FC Utrecht op het gebied van creatieve voetbalontwikkeling. Louis is dus ook de grondlegger van Soccer Speed en heeft hierin inmiddels ook enkele jaren ervaring.

Hieronder stellen we de overige Soccer Speed trainers voor;

Yorick de Roo traint dit seizoen opnieuw de JO13-1 bij ASC Nieuwland, waar hij de hele jeugdopleiding doorlopen heeft en op dit moment voetbalt in de JO19-1. Hij is TSM gediplomeerd.

Lisa den Ouden is al meerdere seizoen actief als jeugdtrainster van selectieteams bij vv Hooglanderveen. Daarnaast heeft Lisa ervaring met het geven van voetbaltrainingen in de Verenigde Staten. Daarnaast voetbalt Lisa in het eerste vrouwenelftal van vv Hooglanderveen. Lisa is TSM en TC3 gediplomeerd.