Voetbalschool agenda

Hoogland

De Voetbalschool Amersfoort e.o. is in overleg met John van den Brom tot stand gekomen. 
Tevens is John ambassadeur van De Voetbalschool Amersfoort e.o. De dagelijkse leiding is in handen van Dennis Been. 

Onze passie is om door middel van gerichte trainingen, individuele aandacht en in een positieve sfeer kinderen extra vaardigheden bij te brengen. 

Hieronder een voorstelrondje van alle trainers van De Voetbalschool;

Dennis Been is al jaren actief als jeugdtrainer bij ASC Nieuwland. Sinds vorig seizoen is Dennis verantwoordelijk voor de Onderbouw bij vv Hoogland. Daarnaast is hij dit seizoen trainer van ASC Nieuwland O17-1. Ook is hij actief geweest als trainer voor activiteiten van AFC Ajax, VVV Venlo en heeft hij ervaring met buitenlandse activiteiten, zoals in Slowakije en BelgiĆ«. Verder voetbalt Dennis zelf in het eerste elftal van ASC Nieuwland en is hij TC3 en TSM gediplomeerd. 

Steven van Zanten is student aan de academie voor lichamelijke opvoeding (CALO) en is TSM gediplomeerd. Steven is aanvoerder van het eerste elftal van VVZA, traint daar al jaren jeugdselectie teams en is sinds dit seizoen ook aangesteld als Hoofd Jeugd Opleidingen. 

Mark Gijtenbeek studeert ook aan de CALO en is TC3 en TSM gediplomeerd. Mark heeft enkele jaren de jeugd van vv Hooglanderveen getraind en voetbalt zelf in het eerste bij Hooglanderveen. 

Vincent van den Hooff is al jaren actief als jeugdtrainer van ASC Nieuwland. Sinds enkele seizoenen is Vincent ook actief als Hoofd Jeugd Opleidingen bij Nieuwland. Vincent is TSM gediplomeerd. 

Jerry Geurtsen traint al enkele jaren de jeugd van ASC Nieuwland. Daarnaast heeft Jerry jarenlang in de jeugd van FC Utrecht gevoetbald, op dit moment voetbalt hij bij hoofdklasser SDC Putten. Ook Jerry is TSM gediplomeerd. 

Michel van Hoorn studeert aan de CALO en is TC3 en TSM gediplomeerd. Hij heeft ervaring met het trainen van jeugd bij onder andere sv Spakenburg. Michel is zelf keeper bij CJVV. Naast voetbaltrainer is Michel ook actief als keeperstrainer voor De Keepersschool. 

Bas Wobbes is al enkele jaren actief als jeugdtrainer bij AFC Quick en CJVV. Daarnaast voetbalt Bas in het het eerste van vv Hoogland. Bas is TSM gediplomeerd. 

Mohammed Bouyglafin traint al jaren de jeugd van Valleivogels. Zelf voetbalt hij ook al jaren bij deze club. Mohammed heeft de cursus KNVB pupillentrainer succesvol afgerond en is daarnaast TSM gediplomeerd. 

Ramon de Bruijn heeft al 5 jaar ervaring als jeugdtrainer van ASC Nieuwland en vv Hoogland. Ramon voetbalt zelf in de selectie bij vv Hooglanderveen. Ramon is TSM gediplomeerd.  

Yorick de Roo traint dit seizoen opnieuw de JO13-1 bij ASC Nieuwland, waar hij de hele jeugdopleiding doorlopen heeft en op dit moment voetbalt in de JO19-1. Hij is TSM gediplomeerd. 

Bryan Burgerhout is al jaren actief als jeugdtrainer en 1e elftal speler bij IJsselmeervogels. Bryan is trainer van de O11-1 en is TSM gediplomeerd. 

Mathijs Jongsma traint al enkele jaren de jeugd van ASC Nieuwland en voetbalt zelf ook bij ASC Nieuwland in de A-selectie. Via de Sportacademie volgt hij verschillende trainerscursussen, daarnaast is Mathijs TSM gediplomeerd. 

Lisa den Ouden is al meerdere seizoen actief als jeugdtrainster van selectieteams bij vv Hooglanderveen. Daarnaast heeft Lisa ervaring met het geven van voetbaltrainingen in de Verenigde Staten. Daarnaast voetbalt Lisa in het eerste vrouwenelftal van vv Hooglanderveen. Lisa is TSM en TC3 gediplomeerd. 

De trainers van De Voetbalschool Amersfoort zijn allemaal gepassioneerde en gediplomeerde jeugdtrainers.