Voetbalschool agenda

Groningen

De Voetbalschool Groningen staat onder leiding van Willem Strijland.

Willem heeft veel ervaring als jeugdtrainer opgedaan in binnen - en buitenland en is al jaren actief als trainer bij de onder-13 - 1 van GVAV Rapiditas in Groningen. 

Vanaf 2010 is Willem werkzaam voor De Voetbalschool en de Total Soccer Method. Namens De Voetbalschool is hij eigenaar van de locaties Groningen en Emmen. Ook was hij in de zomers van 2012 - 2015 actief als trainer bij de TSM Academy The Soccerschool Costa Brava in Spanje. In 2014 en 2017 was hij tevens hoofdtrainer van een groot internationaal Total Soccer Method voetbalkamp ik Kharkov, Oekra├»ne.

Van 2008 t/m 2012 is Willem op clubniveau actief als trainer bij v.v. GOMOS in Norg. Hij traint daar onder andere de D1 en de C1. Sinds het seizoen 2014/2015 is hij trainer van de onder-13 van GVAV-Rapiditas en onderbouw co├Ârdinator bij diezelfde club. Daarbij is Willem sinds 2015 trainer bij het RTC Voetbal, partner van de TopsportTalentSchool, onderdeel van het Werkman college in Groningen. 

Willem beschikt over de volgende trainersdiploma's: Total Soccer Method en UEFA C (TC3). Tevens volgt hij dit seizoen de cursus UEFA B (TC2).
Verder heeft hij een aantal stages gevolgd bij o.a. Real Madrid en Liverpool FC, en volgde hij diverse workshops en clinics op gebied van techniek, fysieke en mentale training.