Voetbalschool agenda

Visie & Kernwaarden

Visie
De Voetbalschool biedt kwalitatief hoogwaardige trainingen en zorgt voor plezier bij deelnemers.  Wij zijn betrokken bij onze klanten en realiseren een kindvriendelijke leeromgeving.

DeVoetbalschool richt zich tijdens alle activiteiten op de functioneel technische ontwikkeling van jeugdvoetballers. Onze werkwijze richt zich op alle aspecten van het voetbalspel, zowel tactisch als technisch. De nadruk wordt echter gelegd op de functioneel technische ontwikkeling van jeugdige voetballers. Onze werkwijze is gebaseerd op de TOTAL SOCCER METHOD.

De Voetbalschool is van mening dat al haar activiteiten een ideale aanvulling zijn op de reguliere trainingen die bij de 'eigen' vereniging worden aangeboden. Bij De Voetbalschool wordt gericht op het individu getraind, onder leiding van uiterst professionele trainers met oog voor detail en kennis van zaken. Tijdens al onze activiteiten trachten wij de deelnemer naar een hoger niveau te tillen.

Het zou een illusie zijn om enkel en alleen toptalenten voort te brengen, maar het is geen illusie om iedereen op zijn of haar eigen niveau naar de hoogste trede te tillen. En dat is nou net wat we samen met de deelnemer willen bereiken. Dit kan echter alleen als de deelnemer plezier in hetgeen heeft wat hij of zij doet, plezier staat daarom ook hoog in het vaandel bij De Voetbalschool.


Kernwaarden

  • PROFESSIONALITEIT

De uitstraling, het materiaal, de trainers. Alles bij De Voetbalschool straalt professionaliteit uit. We kiezen dan ook altijd voor kwaliteit in plaats van kwantiteit en zorgen voor gedegen en professioneel ingesteld trainers.

  • KINDVRIENDELIJKE LEEROMGEVING

Wij realiseren altijd een leuke, veilige en uitdagende leeromgeving, waarin fouten zijn toegestaan en iedere speler zich thuis voelt. Wij geloven 100% in de ontwikkelbaarheid van iedere speler.

  • ONTWIKKELEN VOOR PRESTEREN

Het draait bij De Voetbalschool altijd om ontwikkeling, niet om prestaties en resultaten op korte termijn.

  • INDIVIDUELE AANDACHT

Alle deelnemers bij De Voetbalschool krijgen dezelfde mogelijkheden aangereikt om zichzelf te ontwikkelen, onze trainers hebben altijd aandacht voor iedereen en benaderen iedereen individueel.

  • BETROKKEN EN PERSOONLIJK

Wij staan voor samenhorigheid en respect, vinden het welzijn van ieder individueel kind van belang en hechten waarde aan zijn/haar ambities.