Voetbalschool agenda

franchise mogelijkheden

De Voetbalschool, als onderdeel van Total Soccer Network, is sinds 2007 actief in Nederland België en opereert als licentiehouder van de Total Soccer Method in deze landen. Sinds 2011 biedt De Voetbalschool een franchiseformule aan. Bekijk hier een presentatie.

Wat zoeken wij in een franchiser? Allereerst enthousiasme en ondernemersdrift, jong/oud, man/vrouw maakt niet uit! Daarnaast is het goed om je te verdiepen in de Total Soccer Method, want wij werken uitsluitend via deze methode.

Wat bieden wij jou? In de basis bieden wij jou goede ondersteuning in het formeel opzetten van je eigen bedrijf, wij ondersteunen je in reclamecampagnes en verzorgen ook de promotiematerialen. Je krijgt voor jouw regio het alleenrecht op het gebruik van naam/logo van De Voetbalchool en TSM Academy. Inhoudelijk zullen wij jou en jouw trainers opleiden volgens de Total Soccer Method, zodat alle trainers bevoegd zijn trainingen te geven op een TSM Academy (wereldwijd!). Natuurlijk leveren wij complete programma's aan, daar waar nodig op-maat-gemaakt. En dit is nog maar het begin van wat wij voor jou zullen betekenen!

Wat zijn de kosten? De kosten die gepaard gaan met een franchise zijn vast en niet afhankelijk van omzet of winst. De initiële investering bedraagt enkele honderden euro's, maar is binnen enkele maanden terug te verdienen. Goed om te weten; onze franchisecontracten gaan pas effectief van start als er daadwerkelijk activiteiten worden gehouden (dus als je klanten hebt!).

Waar kan ik starten? Dat kan eigenlijk overal, zo lang wij daar nog niet gevestigd zijn. Regio's die erg interessant zijn voor ons: Utrecht, Zeeland, Flevoland, West Brabant, N-Holland, Z-Holland.

Interesse?
Mooi! Wij zijn ook geïnteresseerd om met jou kennis te maken en de mogelijkheden te bespreken! Contacteer Mark Huis in 't Veld vandaag nog!

Mark Huis in 't Veld is te bereiken via mark@totalsoccernetwork.com of 0645598345.

Bekijk ook onze informatie op INTO Franchise.