Voetbalschool agenda

Voetbal 3-daagse Amersfoort - CJVV 'WK 2018'

ProClass Event (png)Aankomende meivakantie organiseert De Voetbalschool voor het zesde achtereenvolgende jaar een Voetbal 3-daagse, op de velden van CJVV.  
Dit jaar volgt op dinsdag 1, woensdag 2 en donderdag 3 mei echter een voorproefje op het 'WK 2018'.

Deze zomer staat het WK Voetbal op het programma in Rusland. Sterren als Lionel Messi, Cristiano Ronaldo en Neymar zullen opnieuw alles uit de kast halen om de felbegeerde Wereldbeker te winnen. In Amersfoort kan jij echter het plaatselijke De Voetbalschool 'WK 2018' spelen!

Tijdens deze 3-daagse zullen er extra veel duel- en partijvormen gespeeld worden. Ook zal er een heus WK toernooi gespeeld worden.

Inschrijving is toegankelijk voor kinderen, (jongens én meisjes) van 5 t/m 18 jaar, ongeacht bij welke vereniging je speelt. Ook kinderen die geen lid zijn van een vereniging zijn welkom.

Er zal dagelijks getraind worden van 10.00-12.00 uur en van 13.00-15.00 uur. Tussendoor zorgt De Voetbalschool voor een lunch.

Waar het ochtendprogramma in het teken staat van techniektraining met vele duelvormen, zal het middagprogramma meer in het teken staan van verschillende partijvormen en dus het 'WK 2018'.

De kosten bedragen €75,-.
Voor dit bedrag krijg je:
- 12 uur training van professionele trainers;
- 3 keer een lunch;
- een leuk aandenken van De Voetbalschool.

Daarnaast gaat 1 deelnemer van dit kamp naar het ProClass Event van De Voetbalschool bij een Nederlandse profclub. Dit wil je dus echt niet missen!
Wil je in de meivakantie dus alvast in de WK-stemming komen, wacht dan niet langer en schrijf je in!

organisatie:
De Voetbalschool SA | dennis@devoetbalschool.nl | 06 5096 3781