Voetbalschool agenda

Voetbal 3-daagse Amersfoort - CJVV 'De Voetbalschool Kampioenschap'

ProClass Event (png)Op dinsdag 27 februari t/m donderdag 1 maart aanstaande organiseert De Voetbalschool voor de vierde keer een Voetbal 3-daagse in het teken van het 'De Voetbalschool Kampioenschap'. Dit grootse voetbalevenement zal plaatsvinden op de velden van CJVV.

Tijdens deze 3-daagse krijgen de deelnemers ‘s ochtends techniektraining van gediplomeerde trainers van De Voetbalschool. Na de pauze (inclusief lunch) zal het middagprogramma in het teken staan van het 'De Voetbalschool Kampioenschap 2018'. Ook dit jaar staat op de winnaars weer een mooie prijs te wachten! 

Het programma tijdens deze 3-daagse ziet er als volgt uit:
10:00 - 12:00 Techniektraining
12:00 - 13:00 Lunch + De Voetbalschool Kampioenschap-quiz
13:00 - 15:00 De Voetbalschool Kampioenschap 2018

Tijdens de techniektrainingen zullen de spelers passeerbewegingen leren, maar vooral veel duelvormen spelen, om ze klaar te stomen voor het 'De Voetbalschool Kampioenschap' dat ‘s middags plaats vindt. Tijdens het toernooi kunnen spelers individueel en als team punten verdienen. Iedereen maakt dus evenveel kans om te winnen!

Daarnaast gaat 1 deelnemer van dit kamp naar het ProClass Event van De Voetbalschool bij een Nederlandse profclub. Dit wil je dus echt niet missen!

Inschrijving is toegankelijk voor kinderen, (jongens én meisjes) van 5 t/m 18 jaar, ongeacht bij welke vereniging ze spelen. Ook kinderen die geen lid zijn van een vereniging zijn welkom.

De kosten voor deze 3-daagse bedragen €75-,.

Wil jij kans maken op de titel 'De Voetbalschool Kampioen 2018'? Schrijf je dan snel in!

organisatie:
De Voetbalschool SA | dennis@devoetbalschool.nl | 06 5096 3781