Voetbalschool agenda

Voetbal 3-daagse Herten

Slogan (png)

In de herfstvakantie, van maandag 16 t/m woensdag 18 oktober, organiseert De Voetbalschool voor het 4e jaar op rij een Voetbal 3-daagse in Herten. Tijdens deze 3-daagse krijgen de deelnemers training van professionele trainers van De Voetbalschool.

Aandachtspunten tijdens de Voetbal 3-daagse:  

  • Lichaamsbeheersing;
  • Balbeheersing;
  • Passen/trappen/aannemen;
  • Duel 1vs1 aanvallend & verdedigend;
  • Scoren;
  • Kleine en grote partijspelen.

Gedurende de Voetbal 3-daagse wordt er één volledige dag keeperstraining verzorgd voor de deelnemende keepers!

Er zal dagelijks getraind worden van 10.00-12.00 uur en van 13.00-15.00 uur. Alle dagen is het vanaf 08.30u mogelijk om deelnemers te brengen en kunnen zij opgehaald worden tot 16.30u.

In het pauze uur van 12.00-13.00 uur wordt er geluncht in de kantine van SHH. De lunch dienen de deelnemers zelf mee te nemen.

De kosten bedragen slechts € 79,-, waarbij alle deelnemers een adidas shirt ontvangen. Indien een deelnemer nog een goed passend adidas shirt van De Voetbalschool heeft van voorgaande jaren (kleur doet er niet toe) ontvangt u een korting van € 10,-. Als het goed is heeft u via mail een kortingscode ontvangen hiervoor. Indien dit niet het geval is kunt u mailen naar silas@devoetbalschool.nl. Trainen in een adidas shirt van De Voetbalschool is verplicht.

Inschrijving is mogelijk voor iedereen geboren tussen 1 januari 2003 en 31 december 2012. Alle deelnemers ontvangen een aandenken en maken tevens kans op deelname aan het ProClass Event van De Voetbalschool bij een Nederlandse profclub!

Het is niet meer mogelijk in te schrijven.