Voetbalschool agenda

Onze visie

De Visie van De Voetbalschool: Functionele techniek, tactiek én plezier.

De Voetbalschool werkt tijdens haar activiteiten voor jeugdvoetballers volgens de VoetbalTotaal Methode. Deze methode richt zich op alle aspecten van het voetbalspel, zowel tactisch als technisch. De nadruk wordt echter gelegd op de functioneel technische ontwikkeling van jeugdige voetballers.

De Voetbalschool is van mening dat al haar activiteiten een ideale aanvulling zijn op de reguliere trainingen die bij de 'eigen' vereniging worden aangeboden. Bij De Voetbalschool wordt gericht op het individu getraind, onder leiding van uiterst professionele trainers met oog voor detail en kennis van zaken. Tijdens al onze activiteiten trachten wij de deelnemer op een hoger niveau te tillen.

Het zou een illusie zijn om enkel en alleen toptalenten voort te brengen, maar het is geen illusie om iedereen op zijn of haar eigen niveau naar de hoogste trede te tillen. En dat is nou net wat we samen met de deelnemer willen bereiken. Dit kan echter alleen als de deelnemer plezier in hetgeen heeft wat hij of zij doet, plezier staat daarom ook hoog in het vaandel bij De Voetbalschool.

"Daar waar plezier en hard trainen samen komen op een voetbalveld, dan sta je bij De Voetbalschool."