Voetbalschool agenda

VoetbalStage Munsterbilzen

VOETBAL- & KLEUTERSTAGE SK MUNSTERBILZEN

In de Paasvakantie is De Voetbalschool voor het eerst te gast in Munsterbilzen, een deelgemeente van het Limburgse Bilzen. Van maandag 9 tot vrijdag 13 april kunnen jongens en meisjes van 6 tot 12 jaar op de voetbalterreinen van SK Munsterbilzen terecht voor een 5-daagse voetbalstage met speciale aandacht voor functionele techniek en spelinzicht en het verbeteren van de cognitieve vaardigheden en algemene lichaamscoördinatie.

Opgelet! Ook voor kinderen van 3, 4 en 5 jaar is er in diezelfde week een superleuke – dubbele – sport- en spelstage voorzien. Zowel op maandag 9 en dinsdag 10 april als op donderdag 12 en vrijdag 13 april kan jouw kleuter (jongens én meisjes) zich 2 of 4 dagen sportief uitleven! Focus daarbij ligt op de ontwikkeling van de algemene motorische vaardigheden (multimove).

Voor beide doelgroepen staat de plezierbeleving in een kwalitatieve en veilige leeromgeving centraal!

LOCATIE

Voetbalterreinen SK Munsterbilzen (Appelboomgaardstraat 6 – 3740 Bilzen)

PROGRAMMA

Opvang

·         mogelijk van 08:30-09:30 en van 15:30-16:30 aan € 8/dag (10% korting indien opvang voor 5 dagen; contante betaling ter plaatse)

·         of GRATIS (indien aangeboden door de club)

Trainingen

·         elke dag van 09:30-12:00 en van 13:00-15:30

Pauzes

·         korte pauze van 10:30-10:45 (water+fruit) en van 14:15-14:30 (water+fruit)

·         lunchpauze van 12:00-13:00 (eigen lunchpakket meebrengen)

INSCHRIJVEN VOETBALSTAGE

Inschrijven is mogelijk voor iedereen geboren tussen 1 januari 2005 en 31 december 2011 (min. 8 – max. 16 spelers per groep).

Je betaalt voor deze 5-daagse voetbalstage slechts € 129. Daarin zitten 5u per dag professionele (techniek)training, een voetbalshirt (Adidas) en een aandenken. Bovendien maakt elke deelnemer kans op deelname aan een uniek TSM Event op een toplocatie!

INSCHRIJVEN KLEUTERSTAGE

Inschrijven is mogelijk voor iedereen geboren tussen 1 januari 2012 en 31 december 2015 (min. 8 – max. 16 spelers per groep).

Voor de 2-daagse kleuterstage betaal je slechts € 59 (inclusief gediplomeerde begeleiding, sportshirt, aandenken en extra’s). Vermeld de code Kleuterstage2018 bij je inschrijving.

Ouders die hun zoon/ dochter voor beide kleuterstages inschrijven, krijgen 10% korting en betalen slechts € 106 voor 4 dagen.

Mis deze unieke stages niet en schrijf je vandaag nog in want vol is vol!

TER INFO

Binnen De Voetbalschool hechten wij erg veel belang aan kwaliteit. Daarom werken wij voor ons voetbalaanbod uitsluitend met professionele en gediplomeerde voetbaltrainers die binnen onze eigen, unieke Total Soccer Method filosofie zijn opgeleid. Op die manier kunnen wij de deelnemers heel wat technische vaardigheden bijbrengen die later goed van pas zullen komen! 

Volgende belangrijke voetbalaspecten komen tijdens ons voetbalaanbod uitgebreid aan bod:

-  Lichaamsbeheersing; 

-  Balbeheersing; 

-  Passen/trappen/aannemen; 

-  Duel 1vs1 aanvallend; 

-  Duel 1vs1 verdedigend; 

-  Verschillende spel- en afwerkvormen; 

-  Kleine en grote wedstrijdvormen. 

Tijdens ons multimove aanbod willen wij de brede motorische ontwikkeling van kinderen prikkelen en focussen we op de 12 fundamentele bewegingsvaardigheden:

-  Dribbelen

-  Glijden

-  Heffen & dragen

-  Klimmen

-  Roteren

-  Slaan

-  Trappen

-  Springen & landen

-  Trekken & duwen

-  Vangen & werpen

-  Wandelen & lopen

-  Zwaaien

organisatie:
De Voetbalschool SSU | ssu@devoetbalschool.nl